Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Το κυνήγι των αυγών (Ημέρα 3η)

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Ξέχασα να σας συστηθώ!Είμαι η Χαρά και είμαι 14 χρονών!Είμαι και εγώ μια νέα writter του blog αυτού και οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κώστα που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία!
Σήμερα λοιπόν είναι η 3η μέρα στο κυνήγι των αυγών! Εγώ σήμερα βρήκα 4 αυγά! Ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρω 2! 'Ομως το stardoll είχε πει 3 αυγά κάθε φορά από τις 17 Απριλίου! Από τότε όμως βρίσκαμε δύο!
 Και τώρα πρόσθεσαν και τα άλλα δύο αυγά από τις προηγούμενες μέρες! Εμένα μου λείπει ακόμα ένα! Όποιος μάθει που βρίσκεται να μου πει!


Αυτά είναι τα αυγά που έχω βρει εγώ μέχρι στιγμής!

Σήμερα πρέπει να έχετε βρει:



Στο Starbazaar 


Στο Starblog 


Στα Ντυσίματα και Παιχνίδια 



Στο Chat 


Αυτά για σήμερα! Πολλά φιλιά από μένα♥


♥~Χαρά~♥









Αδικίες του stardoll.

Γεια σε όλους γύρισα σήμερα με ένα θέμα που ενδιαφέρει όλα τα μέλη της κοινότητας του stardoll και αυτό είναι το κλείσιμο λογαριασμών των παικτών χωρίς λόγο. Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα έχουν ξεφύγει και δεν υπάρχει πια κανένας έλεγχος στο αγαπημένο μας παιχνίδι. Αξιότιμα μέλη ( psipsinaVenus , giannis.matias) χάνουν τους λογαριασμούς τους χωρίς λόγο και αυτό πρέπει να σταματήσει διότι αύριο μπορεί να είναι ένας απο εμάς που έχει δώσει λεφτά για την doll  του έχει χαραμίσει χρόνο και ξαφνικά  την χάνει. Πρέπει όλοι μαζί να ενωθούμε για να βοηθήσουμε αυτά τα μέλη να πάρουν πίσω τις doll τους. Αυτά απο εμένα .
                                                                                                     Kisses , Nelly♥

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

                                   Νέος writer

 Γεια σας stardoll φίλοι μου,ονομάζομαι Δημήτρης και είμαι 15 ετών.Το όνομα μου στο stardoll είναι dimitris722.Ελπίζω να περάσουμε καλά μαζί και εύχομαι να σας αρέσουν τα άρθρα μου.Προς το παρόν πολλά φιλιά :*

Το κυνήγι των αυγών (Ημέρα 2η)

Καλό Πάσχα σε όλους!

Το stardoll όπως ήδη γνωρίζετε κάνει ένα διαγωνισμό όπου πρέπει σε διάφορα σημεία του stardoll να βρείτε 21 αυγά! Κάθε μέρα πρέπει να βρίσκετε δύο αυγά για να κερδίσετε τα τρία τεράστια αυγά έκπληξη!Παρόλο που στο stardoll γράφει 3 κανονικά είναι δύο!



Αυτά είναι τα αυγά που πρέπει να έχετε μέχρι στιγμής!

Σήμερα θα πρέπει να έχετε βρει στα Καυτά Νέα! Στην αρχική σελίδα του stardoll αυτό το κίτρινο αυγό:




Και στο Σχεδίασε & Πούλησε, Stardesign Μόδα υπάρχει ένα πορτοκαλί αυγό με κίτρινες λωρίδες!



Αυτά για το σημερινό Κυνήγι Αυγών! 




~AniaSuperStyle~






Νέα writter

Γεια σε όλους είμαι η νέα writter του blog ♥ Με λένε Νεφέλη και η doll μου η vaniafriendly1 . Είμαι 14 ετών και διασκεδάζω βγαίνοντας με φίλους ακούγοντας μουσική και παίζοντας stardoll. Μου αρέσει να γράφω άρθρα γι'αυτό και χάρηκα μόλις μου ήρθε η πρόσκληση για writter εύχομαι να περάσουμε ευχάριστες  ώρες παρέα με διάφορα θέματα και παιχνίδια ,

                                                                                                             Kisses Nelly♥







Γεια σας ♥ Λοιπόν Θα σας πω λίγα πράγματα για εμένα αλλά και για τον λόγο όπου δημηουργήθηκε αυτό το Blog ♥ Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ... Το όνομα μου είναι Κώστας και στο Satrdoll με λένε DivaLaura-1234 .Μένω στην πανέμορφη Ελλάδα ... Είμαι 14.5 ετών και πάω στην δευτέρα γυμνασίου ... Σε αυτό το Blog θα ασχολούμαστε κυρίος με θέματα όπου σχετίζονται με το Stardoll ένα παιχνίδι όπου περνάνε τον ελέυθερο χρόνο τους Αγόρια και Κορίτσια από Όλο τον κόσμο ...

Θέματα και Δραστηριότιτες ...

  • Τα νέα του Satrdoll 
  • Διαγωνισμοί
  • Συνεντέυξεις 
  • Παιχνίδια     
Και στο μέλλον ακόμα πιο πολλά πράγματα ... ♥


                                                                  ~♥Πολλά Φιλλιά♥~


                                                                         ~Κώστας~